Over Judith

Mijn naam is Judith Reemnet (1969), geboren in Rotterdam met Surinaamse roots.

Ik geloof dat elke vrouw haar levenskracht kan benutten. Kracht en energie is in ons allen aanwezig. Zolang de wil er is om te ervaren, leren en ontwikkelen, ontstaan er mogelijkheden.

Een positieve bijdrage leveren aan de mentale en emotionele kracht van vrouwen door middel van coaching, begeleiding en advies is mijn missie.

Interesse

Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in het waarom van de mens. Waarom wij de dingen doen, zoals we ze doen. Waarom de één een schijnbaar gemakkelijk leven leidt en de ander allerlei obstakels tegenkomt? Hoe ouder ik word, hoe meer ik zie dat het de één lukt om obstakels te overwinnen en de ander nauwelijks. Wat ligt daaraan ten grondslag? Ik stel mezelf vragen en luister naar mijn onderbuik gevoel. Verdiep mezelf in de ontwikkeling van de mens op verschillende vlakken, door te lezen, te leren, te onderzoeken en vooral te ervaren. Ik ervaar, net als jij, aan den lijve het leven.

Puzzelen

Door middel van coaching, opleidingen, zelfreflectie en tegenwoordig intervisie en supervisie heb ik inzicht gekregen in de puzzelstukken van mijn leven. Ik heb gewerkt aan vertrouwen op mijn gevoel, mijn angsten onder ogen zien, zelf erkenning, zelfwaardering en de ontwikkeling van mijn intuïtie.

Eerlijk zijn, kwetsbaarheid accepteren, grenzen stellen en verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijke factoren om stappen te kunnen maken. En vanzelfsprekend is de puzzel niet af, wel is een stevige basis gelegd.