Over Judith

Mijn naam is Judith Reemnet (1969), geboren in Rotterdam met Surinaamse roots.

Jezelf vinden is een belangrijk proces in het leven. Hoe kan je anders jezelf zijn!

Jezelf vinden in dit leven is een continue proces is. Het stopt pas als je deze aardbol verlaat.
Poeh, klinkt best zwaar.
In het begin…
Besef dat je zonder stappen nergens komt.

Langs deze lijn leef ik mijn leven. Ik vind dat ik ruimte mag creëren voor mijn gevoelens. Ik zie dat ruimte voor troost belangrijk is om mezelf beter te voelen. Ik wil eraan bijdragen om die ruimte en veiligheid te bieden aan anderen, zodat jij je ook kunt uiten en spreken over gevoelens die je bezighouden.

Dus geef jezelf eens ruimte, zodat je weer opgelucht kunt ademhalen en door kunt stappen naar de opeenvolgende fases in je leven.

Je kunt er anders naar gaan kijken en ruimte nemen om je iedere keer weer te bezinnen op dat wat bij je past om jezelf te zijn. Word dankbaar en blij als er weer een kans tot ontwikkeling voorbij komt. Je vindt troost bij jezelf en je hebt jezelf lief waardoor je krachtiger bent naar buiten. Je weet immers steeds beter wie je bent en wat bij je past.

Het verlangen om onbewuste processen te verduidelijken, voel ik dagelijks. In mijn eigen ontwikkeling is de verbinding tussen onbewust en bewust de basis gebleken.
Als mens bestaan we uit verschillende bewustzijnslagen. Als we deze lagen in onszelf leren kennen en in harmonie brengen, ervaren we een gezonde geestelijke balans. Daar was ik naar op zoek en heb ik gevonden door mijn gevoelens en intuïtie te erkennen, door lijf en geest te koesteren.